Friday, May 27, 2016

+Of Lang VII.





Tuesday, May 24, 2016

+43 Ribu Cafe.


*drooling*
Yes yeah. 
We were here at 43 Ribu Cafe.
Visiting Alya and eat all her sweetie-licious cakes.
@bakealyabake is such an amazing baker,
Her cakes are all tasty and will make you drool. 
I totally recommend you gais to taste it with your own. 
Meanwhile, don't forget to try their Meteorballs.
It tastes like meteor shower. hahaha.
Yass; seriously delicious and affordable.
Absolutely not forget to mention about their Thai Tea.
T_T sedapnyaaa.
Please come and try yours.
Things that you will never regret. 

*no. I am not biased.*
*okay mungkin sikit laa..hehehe*

43 Ribu Cafe
Lot 1925, Batu 13, Jalan Cheras
43000 Kajang


Tuesday, May 17, 2016

+Living Life.


just don't.
quote via tumblr.

Friday, May 13, 2016

+The Parque Café.



So..this is The Parque Café.
We came there since my friend's wedding was held somewhere around that area.
I'm not recommend anyone to come here because there's not much choice for food and drinks besides, it was located little further away from Kota Kemuning, Shah Alam.
But if you wanna feel their great atmosphere why not..just go then.
Nevertheless, the food and drinks are all tasty and luscious.
And the coffee is just...*showing emoticon OK*
Still, don't go with hungry tummy.
*nanti tak cukup..hehee.*

The Parque Café
EcoWorld Gallery @ Eco Sanctuary
Persiaran Eco Sanctuary 
Telok Panglima Garang, Selangor.

p.s : What The Palladium Café in my hometown, Johor offers us?

Tuesday, May 10, 2016

+Farid & Wani Solemnization.


Alhamdulillah.
They finally tied the knot.
It feels so much joy, happiness and grateful to see your bestfriend married to your bestfriend.
T_T (overwhelmed)
These two buffoons of mine are such sweethearts.
They are perfectly meant together.
I am so happy to be the part of their big day.
Congratulations my dear buddy Farid and Wani.
May happiness always be with both of you.
*sambil nyanyi lagu Hingga ke Jannah dari KRU..tehee* 

Bride's make up by me.
Bridesmaids scarfs : Cortesía KUL.

Tuesday, May 03, 2016

+Of Lang VI.




Wednesday, April 27, 2016

+Zalora Lah!

Assalamualaikum semua. 

Korang dah tercari-cari baju apa nak pakai Hari Raya nanti?
Nanti satt...Puasa dah ganti belum??
Heeee. 
Why not korang cuba this one brand yang ada di Zalora; Lubna.
Sue suka design Lubna sebab dia ringkas dan sesuai sangat kalau Sue nak pakai
walau dah habis Hari Raya nanti.
Sue tunjuk sikit mana satu baju yang Sue bekenan.
Tehee.



T_T.
Sue tak tahu nak yang mana.
Semua Sue nak. Semua Sue bekenan.
Nasib baik shopping kat Zalora.
Boleh guna diskaun sebab Zalora kan baik hati, comel, penyayang..tehee (jek kuat).
Kalau direct pergi butik dia ke macam mana mesti tak dapat diskaun macam mana kita shopping kat Zalora. 
Sue ada 15% diskaun voucher yang korang juga boleh guna selama-lamanya; eh maksudnya bila-bila sampai lah Zalora tutup kedai. Tehee.
Tapi setiap voucher kenalah guna satu kali sahaja tau untuk setiap akaun.
Kalau korang nak guna banyak-banyak kali..
Haaa...pandailah korang nak buat macam mana.
15% tuu..mana nak dapat. 
Mari sini Sue kirakan untuk korang.
Macam baju Lubna ni total cart yang Sue beli adalah RM500.
Dahlah shipping free. Tolak pulak dengan 15% diskaun tu.
Sue cuma bayar RM425 sahaja. 
Sue jimat RM75 kat situ yang boleh beli banyak lagi benda kat Zalora.
Korang mesti tahu kan.
Zalora macam-macam brand ada.
Korang cuma pilih ja. 
Yeah...ni dia voucher korang boleh guna ZBAP16R pada bila-bila masa.
Okay..selamat membeli belah di Zalora!

p.s : Jangan lupa ganti puasa (pesanan untuk diri sendiri. teheee..) 



Saturday, April 23, 2016

+A Day With Darlings.



A wonderful day with my two darlings, Kosha and Wani.
* kalau hari-hari jumpa pun wonderful*
Missing another darlings because they respectively was in Johor.
Till we meet again darlings.


Awh..we had our lunch here at MAD! restaurant
which is located at IOI City Mall, Putrajaya.
Not highly recommend as for me the portions were rather small for the price.
*or maybe just me?*
But I have to agree that the ambiance is so relaxing and chill also cool to lepak with family and friends.