Tuesday, May 03, 2016

+Of Lang VI.




Wednesday, April 27, 2016

+Zalora Lah!

Assalamualaikum semua. 

Korang dah tercari-cari baju apa nak pakai Hari Raya nanti?
Nanti satt...Puasa dah ganti belum??
Heeee. 
Why not korang cuba this one brand yang ada di Zalora; Lubna.
Sue suka design Lubna sebab dia ringkas dan sesuai sangat kalau Sue nak pakai
walau dah habis Hari Raya nanti.
Sue tunjuk sikit mana satu baju yang Sue bekenan.
Tehee.



T_T.
Sue tak tahu nak yang mana.
Semua Sue nak. Semua Sue bekenan.
Nasib baik shopping kat Zalora.
Boleh guna diskaun sebab Zalora kan baik hati, comel, penyayang..tehee (jek kuat).
Kalau direct pergi butik dia ke macam mana mesti tak dapat diskaun macam mana kita shopping kat Zalora. 
Sue ada 15% diskaun voucher yang korang juga boleh guna selama-lamanya; eh maksudnya bila-bila sampai lah Zalora tutup kedai. Tehee.
Tapi setiap voucher kenalah guna satu kali sahaja tau untuk setiap akaun.
Kalau korang nak guna banyak-banyak kali..
Haaa...pandailah korang nak buat macam mana.
15% tuu..mana nak dapat. 
Mari sini Sue kirakan untuk korang.
Macam baju Lubna ni total cart yang Sue beli adalah RM500.
Dahlah shipping free. Tolak pulak dengan 15% diskaun tu.
Sue cuma bayar RM425 sahaja. 
Sue jimat RM75 kat situ yang boleh beli banyak lagi benda kat Zalora.
Korang mesti tahu kan.
Zalora macam-macam brand ada.
Korang cuma pilih ja. 
Yeah...ni dia voucher korang boleh guna ZBAP16R pada bila-bila masa.
Okay..selamat membeli belah di Zalora!

p.s : Jangan lupa ganti puasa (pesanan untuk diri sendiri. teheee..) 



Saturday, April 23, 2016

+A Day With Darlings.



A wonderful day with my two darlings, Kosha and Wani.
* kalau hari-hari jumpa pun wonderful*
Missing another darlings because they respectively was in Johor.
Till we meet again darlings.


Awh..we had our lunch here at MAD! restaurant
which is located at IOI City Mall, Putrajaya.
Not highly recommend as for me the portions were rather small for the price.
*or maybe just me?*
But I have to agree that the ambiance is so relaxing and chill also cool to lepak with family and friends.



Saturday, April 16, 2016

+Around Ipoh, Perak.


Food hunting again?
why not.
Hell yeah, Ipoh at its best. 





Sunday, April 10, 2016

+The Garage KL.


Nice place to chill with family and friends.
Good food as well.

Feel free to visit:
The Garage KL
Jalan Hillview,
Taman Sri Ukay
Ampang, Selangor

Friday, April 01, 2016

+Of Lang V.





Thursday, March 24, 2016

+Jane-Jane.





Sunday, March 20, 2016

+KampoengLove.



My nieces and nephews.
Like my good old days with sibling and cousins.
Missing my grandparents. 
Al-Fatihah.